Boligsalg i Spanien

Vi er et dansk Ejet ejendomsmægler firma i Spanien med over 10 års erfaring med bolig salg i Spanien, vi har kontor i Miraflores Costa del Sol og et satalit kontor på Costa Blanca samt på Mallorca. Vores personale taler mere en 6 sprog og derved dækker vi de fleste køber og boligejers sprogmæssige behov. Vi har de bedste boliger til prisen samt mange nye banksalg som kommer ind løbende.

Søg blandt de bedste boliger til den bedste pris langs hele den Spanske kyst

Boliger til salg i Spanien, vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.

Dansk.

Boligsalg i Spanien er vores speciale, vi giver den bedste service med den bedste kendskab til det Spanske boligmarked, vores erfaring og troværdighed kan ikke komme i tvivel da vores kunder altid kommer i første række. Bolig salg og bolig emner til vores kunder er abselut de bedste til prisen. prøv også at bestille vores katalog med bank salg, vi har direkte bank salg fra 6 forskellige spanske banker. Ejendomssalg kan virke som en jungle i Spanien, derfor bruger vi meget tid til at forklare vores kunder fremgangsmåden og når først kunden forstår de fremgangsmåder der findes i Spanien, virker det ikke så vandskligt. 

Vi har specialle i områder på Costa del Sol som: Benalmadena, Fuengirola, La Cala de Mijas, Calahonda, Elviria, El Rosario, Marbella, Golden Mile, Puerto Banus, La Zegaleta, San Pedro, New Golden Mile, Estepona samt La Duquesa samt mange indland områder på Costa del Sol. Yderligger kan vi yder en serive og erfaring på Costa Blanca i områder som: Benidorm, Torrevejea, Calpe, Velencia samt mange andre områder på Costa Blanca. Vores nyeste område er Costa Duero og Costa Brava hvor vi har lavet samarbejde med et anerkendt mæglerfirma med over 20 års erfaring i området.