Søg bolig på Øst Malaga

Øst Malaga har mange forskellige muligheder både i baglandet samt nede ved kysten, dog er der mindre liv om vinteren en på Costa del Sol, men byer som Nerja, Frigiliana skeller sig specielt ud og er nogle af de mest populære områder i regionen. Velex Malaga, Rincon Victoria, Torrox samt Benagalbon hvor man også har en golfbane som gå ned mod kysten er også gode muligheder. Competa er en typisk Spansk landsby / bjergby som har rigtig meget at tilbyde som fx. egen vin produktion samt meget mere. 

Lejlighed i Nerja nedsat til kun 110.000 €

Luksus villa i Nerja, kun seriøse frem....

Hotel i Nerja med 13 soveværelser kun

950.000 €

Boliger til salg i Spanien / Costa øst Malaga, vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.