Søg bolig på Costa Blanca

De bedste boliger til den bedste pris på Costa Blanca, vi tilbyder dig dine overnatninger hvis du bestiller en fremvisningsrejse i samarbejde med os. 

Calpe, Benidorm, Torrevieja, Aguas de Busot, Velencia samt mange flere områder, vi tilbyder villaer, lejligheder, penthouse, byggegrunde. 

Boliger til salg i Spanien / Costa Blanca, vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.

         Har du brug for en advokat

Moderne villa, havudsigt, pool 370.000€

City lejlighed 3 Bed i Velencia, 130.000 €

Orihuela Beach pris kun 45.000 €

Development i Villamartin pris.122.000 €