Mallorca et fantastisk sted med mange udbud,  lige fra Sierra del Norte som er et bjerområde med det højeste område på øen som er Puig Mayor samt den fantastiske gamle bydel af Palma. 

Vi sælger boliger i alle prisklasser lige fra villaer i den dyre ende af skalaen til de bedste og billigste bank salg i områder som fx., Alcudia, Andratx, palma og hele syd delen af øen. 

Man bør også opleve Cuevas del Drach, Spain Puig de Randa, Gorch Blau, Caves of Hams, vi opforter jer til at besøge disse fantastiske områder,

 

Søg bolig på Mallorca

 Har du brug for en advokat

Lejlighed ved Porto Cristo Mallorca .  2soveværelser, 2 badeværelser. Beboelse: 90 m2, Terrasse: 15 m2 pris Kun: 195.000 €

Lägenhet i Sant Elm, Mallorca. Frontline Beach, 2 sovrum, 2 badrum, terrass 20 m2. Endast pris: € 325.000

Boliger til salg i Spanien / Mallorca også kaldt Menorca,  vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.