Vi är ett skandinaviskt ägda fastighetsbolag i Spanien med över 10 års erfarenhet i Spanien.

 

Vi har kontor i Miraflores på Costa del Sol och et satalit kontor på Costa Blanca samt Mallorca.

 

Vi talar 6 språk och därmed täcker vi de flesta köpare och husägare språkbehov.

Vi har de bästa hem för priset from många nya bankförsäljning som kommer in regelbundet.

 

Dessutom ligger vi stor betonar på den exklusiva bostadsmarknaden särskilt på Costa del Sol, Mallorca och Barcelona.

 

Se våra många bostäder till salu i Spanien, vi erbjuder bostäder till salu från 6 olika banker i Spanien, yterligera har vi ständigt ca. 450 bostäder till salu direkt från privata ägare.

Dessutom har vi direkt tillgång till cirka 30 komplex och developments där vi har nycklar på vores kontor och kan alltid göra en visning med kort varsel.

Få också skickade ett erbjudande på besigetelses resa till Spanien där vi täcker en del av dina kostnader.

 

 

Bostadsförsäljningen i Spanien är en svår värld eftersom der inta finns många hem i Exklusiv försäljning, men vi har generalt alltid ca. 30-40 bostäder du bara finna hos oss + bankförsäljning där vi har direkta avtal och kontrant med bankerna och därför skal mångaandra mäklare genom oss för att boka en visning.

Vi erbjuder dig också en lista på tidigare kunder som vill bekräfta den service de har fått för fastighetsköp med oss SPAIN REAL ESTATES

Hem försäljning i Spanien är vår specialitet, vi ge den bästa servicen med den bästa kunskapen om den spanska bostadsmarknaden, vår erfarenhet och trovärdighet kan inte komma i Tvivel eftersom våra kunder kommer alltid först. Bostadsförsäljning och bostads hem för våra kunder er absolut den bästa för priset. Försök också att beställa vår katalog med bankförsäljning i vår direkta bankförsäljning från 6 olika spanska banker.

Fastighetsförsäljningar kan verka som en djungel i Spanien, därför brugar vi mycket tid paa att förklara för våra kunder processen och när kunden förstår de reglear som finns i Spanien, verkar det inte så vandskligt.

Vi har Speciale i områden på Costa del Sol som Benalmádena, Fuengirola, La Cala de Mijas, Calahonda, Elviria, El Rosario, Marbella Golden Mile, Puerto Banus, La Zegaleta, San Pedro, New Golden Mile, Estepona och La Duquesa och många inlands områder på Costa del Sol. Dessutom har vi råd serive och erfarenhet på Costa Blanca inom områden som: Benidorm, Torrevejea Calpe, Velencia liksom många andra delar av Costa Blanca. Vår senaste området är Costa Duero och Costa Brava där vi har gjort samarbete med et mäklarfirma med över 20 års erfarenhet inom det specile området på Costa Brava och Costa Duero.