Søg bolig på Costa Blanca

De beste eiendommer til den beste pris på Costa Blanca, tilbyr vi deg dine hotel Hvis du bestiller en visningstur i samarbeid med oss.

Calpe, Benidorm, Torrevieja, Aguas de Busot, Velencia og mange flere områder, vi tilby villaer, leiligheter, penthouse, tomter.

se våre mange boliger og eiendommer for salg i Spania / Costa Blanca, vi kan tilby eiendommer for salg fra 6 forskjellige banker i Spania,  yterliggera har vi stadig omkring 450 boliger for salg direkte fra private eiere som du ikke finder hos andre megler. Videre ligger vi med direkte tilgang til ca. 30 komplekser og developments der vi har nøkler og kan alltid gjøre visning på kort varsel.

Få også sendt et tilbud på besigetelses tur til Spania hvor vi dekke en del av utgiftene i forbindelse med besigetelses reise til Spania.

Boligsalget i Spania er en vanskelig verden der er ikke mange boliger i Exklusiv salg, men vi har generalt alltid omkring 30-40 boliger du bare kan finne hos oss + banksalg hvor vi har direkte avtaler og kontrakt med bankene og derfor skal en rekke andre megleren likevel gjennom oss for å bestille en visning.

Vi tilbyr deg også en liste over tidligere klienter som ønsker å bekrefte den tjenesten de har mottatt for boligkjøp med oss SPANIA eiendommer.

 Trenger du en advokat

Moderne villa, havutsikt, basseng 370.000€

City leilighet 3 rom i Velencia, 130.000 €

Orihuela Beach pris kun 45.000 €

Development i Villamartin pris.122.000 €