Eiendommer til salg på Costa Brava og Barcelona, Torssa del Mar, Girona, Villa,  Villaer, Lejlighed, lejligheder, Townhouse, Rækkehus, Penthouse, Byggegrund, Byggegrunde, 

Søg eiendom på Costa Brava

Boliger til salg i Spanien / Costa Brava, vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.

 Trenger du en advokat

 Golf leilighet nedsat til 190.000 €

 

Villa som skal renuveres sterkt redusert

Slot specilt udvalgt pris 12 mill €