Søg bolig på Costa Tropical

Costa Tropical har en av de mest fantastiske landskapet langs kysten som man kan finne i det sørlige Spania,  jevnere tempratur hele året. Der dyrkers frukt og grønnsaker i området som ikke kan dyrkes andre steder i Spania etter land. Området er veldig spansk, men tilpasset turisme og ta til høyre bebore mot utlendinger i området. Pris klokt du kan finne alt fra billige leiligheter til de mest eksklusive villaer. Vi tilbyr boliger i Almunecar, Salobrena og innlandet i dette området mot Granada.

Leilighet frontline Beach Almunecar 150.000 €

Leilighet frontline Beach Almunecar 160.000 €

 Trenger du en advokat

se våre mange boliger og eiendommer for salg i Spania / Costa Tropical, vi kan tilby eiendommer for salg fra 6 forskjellige banker i Spania,  yterliggera har vi stadig omkring 450 boliger for salg direkte fra private eiere som du ikke finder hos andre megler. Videre ligger vi med direkte tilgang til ca. 30 komplekser og developments der vi har nøkler og kan alltid gjøre visning på kort varsel.

Få også sendt et tilbud på besigetelses tur til Spania hvor vi dekke en del av utgiftene i forbindelse med besigetelses reise til Spania.

Boligsalget i Spania er en vanskelig verden der er ikke mange boliger i Exklusiv salg, men vi har generalt alltid omkring 30-40 boliger du bare kan finne hos oss + banksalg hvor vi har direkte avtaler og kontrakt med bankene og derfor skal en rekke andre megleren likevel gjennom oss for å bestille en visning.

Vi tilbyr deg også en liste over tidligere klienter som ønsker å bekrefte den tjenesten de har mottatt for boligkjøp med oss SPANIA eiendommer.