Mallorca er et meget flott sted med mange anbud, fra Sierra del Norte, som er en bjerområde med det høyeste punktet på øya som er Puig Mayor og den flotte gamlebyen i Palma.

Vi selger eiendommer i alle prisklasser, fra villaer på den høye enden av skalaen til de beste og billigste bank salg i områder som., Alcudia, Andratx, Palma og hele sørlige delen av øya.

Man bør også oppleve Cuevas del Drach, Spania Puig de Randa, Gorch Blau, Caves of Hams, vi opforter deg til å besøke disse fantastiske områdene

 

Søg bolig på Mallorca

 Trenger du en advokat

Leilighet i Porto Cristo Mallorca.

2soveværelser, 2 bad. Residential: 90 m2 Terrasse: 15 m2 pris bare: € 195,000

Leilighet i Sant Elm, Mallorca. Frontline Beach, 2 sovrum, 2 toalett, terrasse 20 m2. Endast pris: € 325,000

se våre mange boliger og eiendommer for salg i Spania / Mallorca også kaldt Menorca, vi kan tilby eiendommer for salg fra 6 forskjellige banker i Spania,  yterliggera har vi stadig omkring 450 boliger for salg direkte fra private eiere som du ikke finder hos andre megler. Videre ligger vi med direkte tilgang til ca. 30 komplekser og developments der vi har nøkler og kan alltid gjøre visning på kort varsel.

Få også sendt et tilbud på besigetelses tur til Spania hvor vi dekke en del av utgiftene i forbindelse med besigetelses reise til Spania.

Boligsalget i Spania er en vanskelig verden der er ikke mange boliger i Exklusiv salg, men vi har generalt alltid omkring 30-40 boliger du bare kan finne hos oss + banksalg hvor vi har direkte avtaler og kontrakt med bankene og derfor skal en rekke andre megleren likevel gjennom oss for å bestille en visning.

Vi tilbyr deg også en liste over tidligere klienter som ønsker å bekrefte den tjenesten de har mottatt for boligkjøp med oss SPANIA eiendommer.