Eiendom for salg i Spania, Eiendommer til salgs i Spania, Bolig, bank salg, Eksklusive eiendommer

Vi er et Skandinaisk eiendomsselskap i Spania med over 10 års erfaring fra det Spanska eiendomsmarknad. Vi har kontorer i Marbella og i Mijas Costa.
Vi snakker seks språk og dermed dekker de fleste kjøper og husejers behov.

Kontakt os vi er din specialist i Spania
 

Søg Eiendom på Costa Tropical
Søg Eiendom på Mallorca
Søg Eiendom på Costa Blanca
Søg Eiendom på Costa Brava og Barcelona

se våre mange boliger og eiendommer for salg i Spania, vi kan tilby eiendommer for salg fra 6 forskjellige banker i Spania,  yterliggera har vi stadig omkring 450 boliger for salg direkte fra private eiere som du ikke finder hos andre megler. Videre ligger vi med direkte tilgang til ca. 30 komplekser og developments der vi har nøkler og kan alltid gjøre visning på kort varsel.

Få også sendt et tilbud på besigetelses tur til Spania hvor vi dekke en del av utgiftene i forbindelse med besigetelses reise til Spania.

Boligsalget i Spania er en vanskelig verden der er ikke mange boliger i Exklusiv salg, men vi har generalt alltid omkring 30-40 boliger du bare kan finne hos oss + banksalg hvor vi har direkte avtaler og kontrakt med bankene og derfor skal en rekke andre megleren likevel gjennom oss for å bestille en visning.

Vi tilbyr deg også en liste over tidligere klienter som ønsker å bekrefte den tjenesten de har mottatt for boligkjøp med oss SPANIA eiendommer.

 

Boligsalget i Spania er vår spesialitet, vi yter den beste service med best kjennskap til det spanske boligmarkedet, vår erfaring og troverdighet får ikke være tvivel fordi våre kunder alltid komme først. Boligsalg og bolig enheter til våre kunder er absolutt de best til prisen. prøv også å bestille vår katalog med bank salg i våre direkte bank salg fra 6 forskjellige spanske banker. 

Eiendomssalg kan virke som en jungel i Spania, derfor bruker vi mye tid på å forklare kundene våre prosessen og når kunden forstår prosedyrene som finnes i Spania, virker det ikke så vandskligt.

Vi har Spesial stor erfaring i områdene på Costa del Sol som Benalmadena, Fuengirola, La Cala de Mijas, Calahonda, Elviria, El Rosario, Marbella Golden Mile, Puerto Banus, La Zegaleta, San Pedro, New Golden Mile, Estepona og La Duquesa og mange andre områder på Costa del Sol. Vi har også råd-tjeneste og boligsalg med stor erfaring på Costa Blanca i områder som: Benidorm, Torrevejea, Calpe, Velencia samt mange andre områder på Costa Blanca. Vårt nyeste området er Costa Duero og Costa Brava hvor vi har gjort samarbeid med et anerkendt meglerhuset med over 20 års erfaring i området.