Vi er et Skandinaisk eiendomsselskap i Spania med over 10 års erfaring fra det Spanska eiendomsmarknad. Vi har kontorer  i Mijas Costa, Torrevieja, Bercelona.
Vi snakker seks språk og dermed dekker de fleste kjøper og husejers behov.

Kontakt os vi er din specialist i Spania
 

Eiendom for salg i Spania, Eiendommer til salgs i Spania, Bolig, bank salg, Eksklusive eiendommer

Boliger for salg på Costa del Sol

5 udvalgte villaer til under 500.000 €

Trenger du en advokat i Spania

Leiligheter med havutsikt: 69.000 €

Leiligheter litt opp fra Puerto Banus

se våre mange boliger og eiendommer for salg i Spania / Costa del Sol, vi kan tilby eiendommer for salg fra 6 forskjellige banker i Spania,  yterliggera har vi stadig omkring 450 boliger for salg direkte fra private eiere som du ikke finder hos andre megler. Videre ligger vi med direkte tilgang til ca. 30 komplekser og developments der vi har nøkler og kan alltid gjøre visning på kort varsel.

Få også sendt et tilbud på besigetelses tur til Spania hvor vi dekke en del av utgiftene i forbindelse med besigetelses reise til Spania.

Boligsalget i Spania er en vanskelig verden der er ikke mange boliger i Exklusiv salg, men vi har generalt alltid omkring 30-40 boliger du bare kan finne hos oss + banksalg hvor vi har direkte avtaler og kontrakt med bankene og derfor skal en rekke andre megleren likevel gjennom oss for å bestille en visning.

Vi tilbyr deg også en liste over tidligere klienter som ønsker å bekrefte den tjenesten de har mottatt for boligkjøp med oss SPANIA eiendommer.