Søg bolig på Costa Tropical

Costa Tropical er noget af det mest fantastisk natur langs kysten som man kan finde i Sydspanien, klimaet er det bedste man finder i Spanien, mere jævn tempratur hele året. Yderligger dyrkers der frugt og grønt i området som ikke kan dyrkes andre steder på Spaniens fast land. Området er meget Spansk men tilpasset turisme og meget vendlige bebore over for udlændinge i området. Pris mæssigt kan du finde alt lige fra billige lejligheder til de mest eksklusive villaer. Vi tilbyder boliger i Almunecar, Salobrena samt baglandet i dette område op mod Granada.

Lejlighed frontline Beach Almunecar 150.000 €

Lejlighed frontline Beach Almunecar 160.000 €

         Har du brug for en advokat

Boliger til salg i Spanien / Costa Tropical, vi tilbyder boliger til salg fra 6 forskellige banker i Spanien, yderligger har vi konstant ca. 450 boliger direkte til salg fra private ejere. Yderligger har vi adgang direkte til ca. 30 komplekser og developments hvor vi har nøgler og kan derfor altid lave en fremvisning på kort varsel. 

Få også tilsendt et tilbud på besigetelses rejse til Spanien hvor vi dækker en del af dine udgifter i forbindelse med besigetelses rejse / fremvisnings rejse til Spanien. 

Bolig salg i Spanien er en vanskelige verden da der ikke er mange boliger i exklusiv salg, dog har vi generalt altid ca. 30 til 40 boliger som du kun finder hos os + de bank salg hvor vi har direkte kontrakt med bankerne og derfor skal en del andre mægler alligevel igennem os for at bestille en fremvisning. 

Vi tilbyder dig også en liste med tidligere kunder som gerne vil bekræftet den service de har fået i forbindelse med bolig køb sammen med os SPAIN REAL ESTATES.