Hus till salu på Costa Tropical, bostader till salu ved Costa Tropical, Villas, lägenhet, lägenheter, radhus, Duplex, Takvåning, Tomt, Almunecar, Salobrena, Algarrobo Costa, Granada och myke flere..... 

Bostader till salu på Costa Tropical

 

 

           Behöver du en advokat

Bygg ditt drömhus i samarbete med oss......

Se våra många bostäder till salu i Spanien / Costa Tropical, vi erbjuder bostäder till salu från 6 olika banker i Spanien, yterligera har vi ständigt ca. 450 bostäder till salu direkt från privata ägare.

Dessutom har vi direkt tillgång till cirka 30 komplex och developments där vi har nycklar på vores kontor och kan alltid göra en visning med kort varsel.

Få också skickade ett erbjudande på besigetelses resa till Spanien där vi täcker en del av dina kostnader.

Bostadsförsäljningen i Spanien är en svår värld eftersom der inta finns många hem i Exklusiv försäljning, men vi har generalt alltid ca. 30-40 bostäder du bara finna hos oss + bankförsäljning där vi har direkta avtal och kontrant med bankerna och därför skal mångaandra mäklare genom oss för att boka en visning.

Vi erbjuder dig också en lista på tidigare kunder som vill bekräfta den service de har fått för fastighetsköp med oss SPAIN REAL ESTATES